Hoe gaaf is het als je carrière en
je passie samenkomen

Doen wat je leuk vindt en wat je leuk vindt, doe je goed

Ik heb een simpele filosofie/visie, om vooral de dingen te doen die je leuk vindt. Ik ben van mening dat wat je leuk vindt je vol overgave doet en er dan ook goed in bent.
Om vanuit deze filosofie te kunnen werken, ben ik tijdens mijn studie Corporate Communication met xpressie begonnen.
Door te doen wat je leuk vindt, kom je tot betere resultaten.

Zon op je pad!

Arnoud Bernhard

WYSIWYG (What You See Is What You Get)

xpressie is een zelfstandig designbureau en opgericht door Arnoud Bernhard. Je spreekt direct met de persoon die daadwerkelijk het werk uitvoert. Dit maakt de communicatie en factuur zuiverder en transparanter. Bovenal bespaar je hierdoor een hoop overheadkosten en dus geld mee. Dit in tegenstelling tot grotere bureaus waar je met name met de account manager of director praat en waar je vaak veel kosten maakt door de vele projectmanagers, art-directors en bureaukosten. Ik houd het graag persoonlijk, ga recht op het doel af en wil samen met jou tot een supermooi product komen.

Betrokken

Om precies te weten wat de klant drijft, wat hij wil en wat hij wil uitstralen begin ik graag een goed gesprek. Om tot de kern van de wens te komen, de emotie te bepalen en het juiste beeld te vormen. Door wederzijds respect en elkaar te voeden met informatie komen we samen tot een beter eindresultaat. Betrokkenheid gaat verder dan alleen het afronden van een project. Aandacht en betrokkenheid is na afronding net zo belangrijk.

Respect

Ik geloof in het feit dat als je iets doet dat je leuk vindt, je ook tot betere resultaten komt.
xpressie is duidelijk en werkt daarom volgens een vooraf afgesproken prijs. Zo weet je vooraf wat je kan verwachten en kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.
Mocht het voorkomen dat mijn werk langer duurt dan gepland, dan zullen deze uren ook niet extra in rekening gebracht worden.

In vorm blijven

Door andere dingen te doen en de dingen anders te doen, houd ik mezelf scherp. Of het nu gaat om nevenprojecten of het ontwerpen voor een klant. Binnen xpressie blijf ik op zoek naar nieuwe technieken, manieren en de laatste trends. Met als doel persoonlijke groei en om up-to-date te blijven.
Mezelf continue uitdagen zorgt ervoor dat ik blijf doen wat ik leuk vind. En wat je leuk vindt, doe je goed.

friendsactivator Zet de vrienden van uw gasten in beweging

De friendsactivator is een loyaliteitstool die vanuit de oprechtheid en enthousiasme van uw klant zijn of haar vrienden activeert.
Hierdoor is uw klant zeer waardevol, als het gaat om het aanbevelen van uw bedrijf bij hun vrienden.

friendsactivator

DTA

#branding #visual design #interaction design #webdesign #UX design

Bekijk werk

Mijn Hi App

#interaction design #visual design #app design

Bekijk werk

Autorijschool Wish

#branding #visual design #webdesign #webdevelopment #fotografie

Bekijk werk

Los logos

#logo design #branding #visual design

Bekijk werk